Nye Yaris - Norges mest elskede småbil.

Nå enda mer stille og behagelig å kjøre: Automatgir som standard, klasseledende miljøegenskaper og kvalitet som varer. Nye Yaris gir deg en kjøreopplevelse som virkelig kan føles.
 
Med dynamisk design og et stort modellutvalg, finner du en Yaris som passer for deg. Den er smidig og en bil du kan stole på uansett om du skal gjøre et raskt ærend eller legger av sted på langtur. Den nye Yaris hybrid er spesielt fordelaktig for deg som kjører mye i byområder. Den er lettkjørt og har et gjennomført interiørdesign med høy kvalitet.

 

Kvalitetsinteriør.
Det er godt å sitte i Yaris-kupeen. Designet har en gjennomført kvalitet. Nye materialer og farger kommer i tillegg til at plassen er bedre enn før. Utstyrslisten er svært omfattende og gir deg alt det du trenger for en god bilopplevelse, uansett hvor du setter kursen.


Dynamisk design.
Yaris gir deg mulighet til å skape en bil slik du ønsker den. Den nye, karakteristiske fronten skiller den fra andre, samtidig som det brede modellutvalget gir deg mulighet til å finne den bilen som dekker dine behov best mulig.

Lettkjørt.
Våre ingeniører har sørget for at hver eneste detalj er gjennomtenkt og gjennomarbeidet. Innsatsen deres har resultert i en bil som er sikker, lettkjørt og som gir deg en fin kjøreopplevelse hver eneste gang du legger i vei.

Hybridopplevelsen.
Toyota er den virkelige pioneren innen hybridteknologi. Vi startet serieproduksjon av hybridmodeller allerede i 1997. Den nye Yaris hybrid gir deg en helt ny kjøreopplevelse. Den går stille og uanstrengt og fjerner stress fra bykjøring og i rushtidstrafikk slik at du bare kan slappe av og ta vare på de gode opplevelsene.