PROACE. Fokus på jobbenPraktisk

Nye Proace er tilpasningsdyktig, kapabel, komfortabel og behagelig. Det praktiske varerommet i nye Proace er laget for enkel inn og utlasting av varer og gods. Den høye sitteposisjonen bidrar til at både fører og passasjerer får en komfort som i en personbil, med utmerket sikt i alle retninger.Sikkerhet

Blant det innholdsrike tilbudet av tilgjengelig sikkerhetsutstyr i Proace finnes blant annet ryggesensor, dekktrykksensorer, autolys, regnsensor og cruisekontroll med fartsbegrenser.

Blokkeringsfrie bremser (ABS) med elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) og bremseassistanse (BA), elektronisk stabilitetskontroll (VSC) og antispinn (VSC) er standard sikkerhetsutstyr på Proace.

I tillegg er Traction Select og bakkestarthjelp standard på modeller med 2,0 motor og manuelt gir. Traction Select og bakkestarthjelp bedrer fremkommeligheten på glatte veier.Funksjonell

Proace har en akselavstand på enten 3.000 mm eller 3.122 mm. Lastehøyden er 1.449 og 1.750 (høyt tak) mm og lastelengden enten 2.254 mm (kort) eller 2.584 mm (lang). Det store og praktiske lasterommet, på mellom 5 og 7 m3, tillater en nyttelast på inntil 1.200 kg.  

Lett tilgang til lasterommet garanteres av lav innlastingshøyde. For å sikre brukervennlighet og enkel adkomst til varerommet kan bilen leveres med en eller to skyvedører, med eller uten sidevinduer, topphengslet eller delt bakdør med 180 graders åpning.