Store skritt mot en bedre fremtid med hybrid

Endelig er morgendagen her. Bli med.
 
Den neste Toyota Prius er en familiebil med hybridteknologi. Den nye modellen har fått større plass, og komforten er enda bedre takket være at benplassen og sittehøyden er større. Den har en lang rekke oppbevaringsrom og bagasjerommet er på hele 445 liter.
I tillegg har den det aller siste av teknologisk utstyr som standard. Når Toyota Prius er den bilen som er minst inne på verkested, bør valget være enkelt.
 
Familiebilen som tar vare på flere generasjoner.
Ingen annen familiebil er i nærheten av nye Prius når det gjelder lavt forbruk og ultralavt CO2-utslipp. Med tredje generasjon Hybrid Synegry Drive er utslippet redusert til utrolige 89 gram CO2 pr km ved blandet kjøring. Drivstofforbruket er redusert til 0,39 liter pr mil.
Selv om utslippet og forbruket er redusert, er effekten økt fra 113 til 136 hk. Nye Prius akselererer fra 0-100 på kun 10,4 sekunder.
 
Avansert teknologi som gjør alt enklere.
Til forskjell i fra andre 'milde' hybridbiler, som bare har en elektrisk hjelpemotor, er nye Prius er en fullhybrid. Den kan kjøre kun på eldrift, bare bensin eller en kombinasjon. I tillegg til den unike Hybrid Synegry Drive-teknologien er nye Prius full av innovative og spennende løsninger. Parkeringsassistanse som hjelper deg å parkere, det aller siste innen sikkerhetssystemer, berøringsensorer på rattknappene og markedets laveste luftmotstand.
Til den nye Prius leveres også et fjernstyrt solcelleglasstak som driver AC-anlegget. Økologisk plast er benyttet i interiøret. Et fontrutedisplay der du kan se hvor fort du kjører i frontruten.
 
Svært høyt utstyrsnivå.
Absolutt alle modellene av nye Prius har et svært høyt utstyrsnivå som standard. Aluminiumsfelger, nøkkelfri start og låssystem, radio CD med seks høytalere, elektriske vinduer foran og bak, de tre kjøremodusene Power, Eco og EV, frontrutedisplay, automatisk klimaanlegg, VSC+ (stabilitetskontroll linket til servo), ABS-bremser, betjeningsknapper med Touch Trace-teknologi er bare noe av det du finner som standardutstyr i den nye Prius.