AYGO - Go fun yourself

 
Nye AYGO er moderne, morsom og markant. Den er designet for å skille seg ut og du får mange muligheter til å sette et personlig preg både på interiør og eksteriør med x-play. Kupeen er komfortabel og bilen er smidig i trafikken. Nye AYGO gir deg masse bilglede uten at det koster skjorta.

 
Stilig styling
Det nye, friske AYGO-designet skiller bilen fra andre. Og vi har utviklet en rekke spennende stylingdetaljer for nye AYGO - noe som markerer og forsterker x-designet i fronten og understreker bilens linjer. Pluss fem forskjellige dekorer med forskjellige personligheter: x, x-play, x-cite, x-clusiv og x-wave.

Dristig design
For x-play finnes forskjellige pakker til å style eksteriøret. OUTstand markerer x-fronten, front x-tension og dekor for fanger bak (diffuser). Om du går for OUTglow kan du friske opp støtfangerne foran og bak med dekorfilm i fargene Red Pop eller Shiny Silver og legge til garnityr på dørene. Det er lett å tilpasse AYGO til din egen smak.

Rommelig og smidig
Ingeniørene våre imponerer stadig. AYGO er fortsatt kompakt utvendig, men smarte løsninger i kupeen sørger for komfortabel plass for fire pluss økt plass til bagasje. AYGOs nye fjæring gir bedre kjøreegenskaper og takket være en svingradius på bare 4,8 meter, er den smidig og lett å manøvrere både ute i trafikken og når du skal inn på en trang parkeringsplass. Bak rattet på din AYGO vil du oppleve kjøreglede og ha mange morsomme reiseopplevelser.

Mye moro, små utgifter
Den moderne motoren med tre sylindre er finjustert av ingeniørene for å forbedre effekten og redusere friksjonen. Derfor er bilen kvikk, smidig og morsom å kjøre samtidig som lavt forbruk og lave utslipp betyr at prisen blir gunstig og drivstoffkostnaden beskjeden, slik at du sparer penger både når du kjøper og når du kjører.