Auris Touring Sports. Verdensnyhet!

 

 

 

Design - blikk etter lange linjer

Toyota har gitt Auris et nytt og attraktivt utseende, og nå kommer nyheten Auris Touring Sports - en stasjonsvogn som kombinerer sporty og lekker linjeføring med stil og eierglede. Ingen kompromisser med hensyn til bagasjekapasiteten; fleksibelt og rommelig slik en stasjonsvogn skal være for aktive familier.

 


Stasjonsvogn - plass og funksjonalitet på sitt beste

Auris Hybrid Touring Sports er den første stasjonsvognen i klassen med fullhybrid drivlinje. En annen viktig nyhet er at denne modellen har det beste og bredeste drivlinjevalget i klassen. Nye Auris Touring Sports tilbys i tillegg til en fullhybrid drivlinje, også bensin- og dieselmotoralternativer.  Kombinasjonen av rikelig bagasjeplass og stor fleksibilitet gir Auris Hybrid Touring Sports en klar fordel. Bilens bagasjerom er et av klassens største med et volum fra 530 til 1658 liter, og siden bagasjerommet er 1452 mm bred og opptil 1830 mm lang er det også plass for lange og store ting.

EasyFlat setesystem: Med et enkelt trykk på en knapp, legger du ned baksetet og får et stort bagasjerom med helt flatt gulv.

Dobbelt gulv: Bagasjeromsgulvet kan senkes for å øke bagasjekapasiteten, eller heves for å få et helt flatt gulv.

Som første Toyota hybridmodell, er det utviklet en tilhengerpakke som tillater Auris Hybrid Touring Sports å trekke inntil 345 kilo.

 


Auris Hybrid Touring Sports - den første i sin klasse!

En Toyota med hybridteknologi er like enkel å eie som en bil med andre motoralternativer. Den er bare mer avansert, gir bedre økonomi og lavere utslipp, samt en rekke fordeler som:

- Toyotas hybrider kombinerer sømløst flere energikilder. En effektiv bensinmotor og en elektrisk motor med generator og batteripakke.
- Bilene kan kjøre på bensinmotor alene, elektrisk motor alene, eller med en kombinasjon av begge.
- Batteriet blir ladet under lett kjøring og ved bremsing. Bilen sparer lagret energi til akselerasjon og bakkekjøring.
- Bilen velger automatisk hvor energien kommer fra.
- Bensinmotoren stopper alltid ved stans i trafikken som ved et lyskryss.
- Ca. 30% mer effektiv enn tilsvarende motor uten hybrid.
- Ca. 30 ganger lavere NOx utslipp enn en dieselbil, og skaper derved mindre svevestøv og renere byluft.
- Våre hybridbileiere er våre mest fornøyde kunder.
- Lave CO2 utslipp.
- Automatgir er standard på alle hybridbiler.
- Helt stille kjøring på den elektriske motoren.
- Lave drivstoffutgifter under alle typer kjøreforhold.
- Lave vedlikeholdskostnader over tid. Hybrid er den mest driftssikre teknologien Toyota lager ettersom flere motorer  -   jobber sammen og skaper mindre slitasje.
- Batteriet skal ikke byttes ut og er designet for å vare "bilens levetid".
- Hybrid viser at du tar et bevisst valg i forhold til miljø og klima.

 

 

Ta plass - start reisen

Nye Auris Touring Sports har førsteklasses komfort, et gjennomført flott interiør med lekre detaljer og det nyeste innen teknologi. Toyota Touch berøringsstyrt fargeskjerm med multimediafunksjoner, MP3-spilling via Bluetooth eller USB/AUX-kontakt. Navigasjonssystemet Toyota Touch & Go. Sikrere rygging med ryggekamera som gir bedre oversikt når du skal rygge eller parkere. Hovedlysene har tidsforsinkelse, en funksjon som gjør at bilens lys er tent i 30 sekunder etter at du har låst den.

Auris Touring Sports leveres i utstyrsgradene Sense, Active, Style og Executive. Auris Hybrid Touring Sports leveres i gradene Active og Executive der blant annet automatgir er standard fra laveste grad. Avhengig av utstyrsgrad kan du få utstyr som; 17" aluminiumsfelger, LED kjørelys, skinnseter, Cruise Control, regnsensor, automatisk klimaanlegg, LED baklykter, Skyview glasstak + mye, mye mer.

 

 

Sikkerhet - vær trygg

Det er lagt stor vekt på sikkerhet i Auris Touring Sports. Du og din familie er trygg med sikkerhetsutstyr som blant annet:

    - Blokkeringsfrie bremser (ABS) med elektronisk bremsekraftfordeling (EBD)
    - Bremseassistanse (BA)
    - Bakkestarthjelp (HAC-Hill Assist Control), Stabilitetskontroll (VSC)
    - Setebeltevarsel forseter
    - Setebeltevarslingslys for bakseter
    - 7 kollisjonsputer